Vizioneaza gratuit TV live pe iPhone, iPad si iPod Touch, prin FilmOn

Acum poti vizualiza stream-uri TV live pe iPhone, iPad si iPod Touch on-line, fara a fi obligat sa-ti mai instalezi vreo aplicatie.

FilmOn este un serviciu gratuit si de calitate care transmite peste 25 de canale TV, incluzand CNN, Bloomberg, NBC, BBC si ITV. Unele canale sunt disponibile si HD (High Definition).

Cel mai mare avantaj pe care FilmOn il prezinta e acela ca nu are nevoie de o aplicatie, ci poate fi accesat cu usurinta prin browser-ul preferat al utilizatorului, de exemplu prin Safari.

Dupa cum ne puteam astepta, televiziunile nu sunt multumite de streaming-ul gratuit si au intentat un proces celor care au creat site-ul FilmOn. Partea interesanta este ca operarea FilmOn este sustinuta financiar de miliardarul Alki David, care sustine ca streaming-ul pe care il face site-ul se incadreaza in totalitate in limita legii priving Copyright-ul in Statele Unite ale Americii.

Iata si o mica demonstratie a streaming-ului:


Calitatea este destul de buna, cu un lag foarte mic. Televiziunile pot fi accesate prin filmon.com si de pe calculatorul personal, insa numai printr-ul software downloadat in prealabil. 

Serviciul este deocamdata gratuit, insa FilmOn planuieste sa introduca anumite taxe pe viitor.

Ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment