Cum sa inlocuiesti spatele din oglinda a unui iPhone 4 cu unul din metal (tutorial cu poze)

Acum poti altera imaginea unui iPhone 4 cu usurinta, pentru a-l face sa "iasa din multime". Carcasele sunt o optiune OK, insa supradimensioneaza in mod inutil iPhone-ul, facandu-l sa-si piarda din eleganta. Alte optiuni includ un sticker pe spatele telefonului, insa parca acesta nu va face decat sa "ieftineasca" aspectul iPhone-ului per total.

Ce-ai zice daca ai putea inlocui carcasa-oglinda fragila din spatele iPhone-ului 4 in intregime cu una din metal, de acelasi dimensiuni si la fel de aspectuoasa? Iata un mic tutorial care iti da mura-in-gura toate informatiile necesare pentru a face asta:

1. Activeaza modul "silentios" actionand switch-ul de pe marginea stanga si apoi inchide iPhone-ul:


2. Desurubeaza cele doua suruburi Philips de 3,6 mm din partea de jos a iPhone-ului 4. Pentru asta - te-ai prins! - vei folosi o surubelnita de 3,6 mm:



Excelent. Acum apasa, cu degetele mari ale ambelor maini panoul din spate (adica intreaga bucata de carcasa) in sus. Vei fi surprins cat de repede iese. Se va misca aprox. 2 mm, dupa care o poti ridica:



Acum o poti inlocui cu orice "spate" pe care ti l-ai comandat in prealabil de pe eBay sau de pe site-urile super ieftine de chinezarii, precum cnn.cn. Stai linistit, nimeni nu va sti ca spatele telefonului tau e o chinezarie ;)

Ideea este ca majoritatea utilizatorilor iPhone 4 au vazut in aceasta mica schimbare de spate o alternativa permanenta la spatele din sticla extrem de sensibil instalat din fabrica pe telefoanele lor. In speranta ca acest tutorial va va fi ajutat daca si va gandeati la asa ceva, va las cu unele fotografii "culese" de pe net cu iPhone-uri 4 carora li s-a schimbat spatele:




Ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

1 comment:

  1. Plagiat / furat de la ifixit.com:

    http://www.ifixit.com/Guide/Installing+iPhone+4+Rear+Panel/3140/1

    ReplyDelete