Am vazut magazinele Apple false. Dar acum avem si biografii false ale lui Steve Jobs

Am avut mai intai magazine Apple false, iar acum, unde altundeva decat in China, avem biografii false ale lui Steve Jobs! Titlul biografiei din fotografie se traduce "Steve Jobs ofera 11 sfaturi adolescentilor", iar autorul sau este un barbat care se semneaza "John Cage".

Biografia falsa a lui Steva Jobs a fost pusa in vanzare in lantul de librarii KingStone din Taiwan in aprilie si s-a vandut deja in 4000 de copii, acumuland un profit de $39,000.

Daca nu aveti chef sa cumparati falsuri chinezesti, trebuie sa stiti ca biografia oficiala a lui Steve Jobs va fi semnata Watler Isaacson si va fi lansata in data de 21 noiembrie.

Cat priveste biografia contrafacuta care deja este pe piata, aceasta pare sa fie alcatuita din mai multe articole publicate anterior pe internet despre Steve Jobs. TechCrunch sugereaza ca intreaga biografie se bazeaza de fapt pe discursul extraordinar pe care Steve Jobs l-a oferit la Universitatea Stanford



Pana cand Apple o va retrage legal de pe piata, biografia falsa a lui Steve Jobs poate fi cumparata cu 8 dolari de aici.


Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment