Am vazut masa iPhone 3GS, iata si masa iPhone 4: iTableous [video]

Design-ul iPhone 4 este atat de atragator incat, la un moment dat, trebuia ca cineva sa copieze creatia celor de la Table Connect, care au creat un iPhone 3G/3GS mare cat o masa (click aici pentru clip pe YouTube).
iTableous (vezi clipul mai jos) este un televizor foarte mare, modificat astfel incat sa arate exact ca un iPhone 4. Toate detaliile smartphone-ului sunt acolo, inclusiv slot-ul pentru cardul SIM.
Proiectul a fost creat si inregistrat in clipul de mai jos de o singura persoana, mai exact de Benjamin Bachmeier. "Gadget"-ul cuprinde si un calculator creat de Bachmeier cu 4 GB de memorie RAM, un hard disk de 500 GB si sistem de operare Mac OS. camera iPhone-ului 4 gigant este de 5MP, functioneaza si inregistreaza la 720p.
Probabil cea mai interesanta parte la iPhone-ul 4 gigant este, in afara de marimea sa, capacitatea de a fi folosit ca televizor. Bachmeier a conectat un Play Station 3 la el si a functionat de minune.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment