Descarca iOS 5 beta 5 pentru iPhone 4, 3GS, iPod touch si iPad

Dupa cum ne asteptam, iOS 5 beta 5 a fost lansat de Apple pentru developerii inregistrati. Update-ul include imbunatatiri minore ale sistemului de operare iOS 5 care va fi lansat oficial in septembrie, anul curent.
Toti developerii iOS sunt rugati sa descarce si sa testeze noua versiune beta a iOS 5, care poate fi descarcata fie de pe site-ul Apple, fie OTA (over the air) - o metoda introdusa inca din iOS 5 beta 4 care se foloseste de conexiunea WiFi a terminalului utilizatorului.
Un cont de developer Apple costa $99 anual si poate fi achizitionat de aici (click). Contul presupune acces la documente destinate developerilor, precum si mai multe unelte exclusive. De asemenea, ofera acces la toate versiunile beta ale sistemelor de operare, pentru a putea fi testate.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment