Descarca OS X Lion 10.7.2 build 11C37 cu iCloud 7

iCloud este programat sa apara odata cu iOS 5 in toamna aceasta. Dar daca nu mai poti astepta pana apare oficial si doresti sa-l testezi chiar acum, te vei bucura sa afli ca iCloud Beta 7 si OS X 10.7.2 au fost lansate de Apple pentru developerii inregistrati.
Printre altele, pachetul de upgrade-uri pentru developeri cuprinde serviciul Back to My Mac, care-ti permite sa accesezi fisierele care au statutul de "shared" de pe alte Mac-uri, prin iCloud, precum si serviciul Documents and Data in the Cloud. Desigur, asa cum ne asteptam, vom beneficia si de serviciul Find My Mac.
Toti developerii care ruleaza la momentul actual versiuni anterioare ale imbunatatirilor Mac OS X Lion trebuie sa se asigure ca ruleaza aplicatia nativa "Revisioner" inainte sa instaleze nou update si sa reporneasca sistemul.
Versiunile sunt destinate developerilor care si-au creat un cont pe site-ul Apple dedicat developerilor.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment