E oficial! Beneficiem acum de 450.000 de aplicatii in App Store

Luna trecuta Apple a anuntat ca App Store are 425.000 de aplicatii live, accesibile in orice moment pentru utilizatorii de terminale mobile sau fixe marca Apple. Numarul aplicatiilor care au fost publicate de-a lungul timpului in App Store este, totusi, mult mai mare decat numarul aplicatiilor live.
Dupa numai o luna, App Store a atins "pragul" de 450.000 de aplicatii disponibile live. Stirea a fost raportata de AppsFire.com, care scrie ca pragul a fost atins in data de 5 august 2011. Numarul record de aplicatii live la care a ajuns App Store se imparte dupa cum urmeaza: 337.000 de aplicatii pentru iPhone si 114.000 de aplicatii pentru iPad, din care iPod touch ia o parte de la iPhone si una de la iPad.
Nu numai ca App Store este acum la o distanta de 50.000 de aplicatii de jumatate de milion de aplicatii live, dar Apple este pe cale sa atinga si cifra record de 100.000 de developeri pentru platforma sa mobila (iOS). La momentul actual, Apple numara 98.713 developeri care isi publica aplicatiile lor pe App Store.
In timp ce are un numar aproape dublu de aplicatii fata de concurenta de la Android, Apple e pe cale sa lanseze revolutionarul iOS 5 in aceasta toamna si e pe care sa deschida magazinul App Store si aplicatiilor destinate Apple TV. Am spune, deci, ca Apple e abia "la inceput"!

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment