Ghid de jailbreak iOS 5 beta 4, cu RedSn0w 0.9.8 pentru iPhone 4, 3GS, iPad si iPod touch


La scurt timp dupa ce iOS 5 Beta 4 a fost lansat, testele noastre au aratat ca si aceasta versiune de iOS 5 este la fel de usor de jailbreak-uit ca si celelalte.
RedSn0w pentru iOS 5 a primit un mic update de la MuscleNerd (iPhone Dev Team) pentru a fi compatibil cu iOS 5 beta 4. MuscleNerd avertizeaza in acelasi timp ca un iDevice cu jailbreak pe iOS 5 beta 4 nu va putea face update-uri OTA (over the air) de la Apple:
The 5.0b4 OTA update won’t work on JB devices due to an explicit check of /Applications..almost like a present from Apple
NOTE: It appears that by design, the OTA update that became available starting with iOS 5 beta4 will *not* be automatically applied to jailbroken devices.  That’s a relief to those who don’t want to lose their jailbreak via OTA pushes.  If you’re jailbroken, you’ll need to use the standard iTunes method to get to iOS 5 beta4.
Ultima versiune de RedSn0w pentru Windows poate fi descarcata de aici (click), iar pentru Mac de aici (click). Este foarte usor de folosit, contine toate instructiunile de care ai nevoie si nu presupune niciun risc in afara de cel mentionat mai sus.
Poti urma tutorialul acesta (click) pentru jailbreak cu RedSn0w. Pasii sunt absolut identici. Oricum, ar trebui sa-i stii deja daca te gandesti sa faci jailbreak la o versiune de iOS beta, ceea ce presupune ca esti developer.
Jailbreak-ul este unul priponit (tethered), deci va trebui sa conectezi device-ul la calculator de fiecare data cand il repornesti. Nu ar renta pentru niciun developer sa munceasca pentru o versiune nepriponita (untethered) pana cand iOS 5 nu va fi lansat in versiunea stabila.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment