Iata cum poti trece Mac OS X Lion pe un disc sau pe un stick USB

OS X Lion a fost lansat de Apple in luna iulie numai sub forma de download din Mac App Store, insemnand ca cei care doreau sa instaleze sistemul de operare pe mai multe Mac-uri trebuiau sa-l descarce separat pentru fiecare.
In plus, daca sistemul de operare prezenta orice fel de erori, utilizatorii trebuiau sa foloseasca Lion Internet Recovery pentru a-si reupera sistemul de operare de pe serverele Apple. In timp ce versiunea aceasta de recuperare convine numai celor carenu au limite de viteza si download pe internet, ea nu este pe gustul celor care s-au obisnuit sa detina la indemna o copie a sistemului de operare.
Acum exista o aplicatie numita Lion DiskMaker care va rezolva problema de mai sus. Scrisa de Guillame Gete, Lion DiskMaker permite crearea unei copii a Mac OS X Lion pe DVD, stick USB sau card SD.
Tot ce trebuie sa faci este sa te asiguri ca fisierul OS X Lion pe care l-ai descarcat din Mac App Store se afla in folderul Applications. Programul te va intreba dupa aceea ce doresti sa faci - un DVD, o copie pe flash USC etc. In cateva minute copia sistemului de operare este gata!
Iata prezentarea de pe site-ul oficial al aplicatiei:
Lion DiskMaker is a small application programmed with AppleScript that you can use with Mac OS X 10.6 or 10.7 to burn a DVD or build a bootable USB key from Mac OS X Lion’s Installation program.
As soon as you launch the application, it checks the presence of Mac OS X Lion Install in the /Applications folder, or tries to find one using Spotlight. Then, it proposes to build a DVD or create a USB bootable install disk.


Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment