Jailbreak iOS 4.3.4 pe toate device-urile cu RedSn0w (Ghid Complet)

Dupa ce Apple a lansat iOS 4.3.4 pentru a combate cea mai populara metoda de jailbreak din lume, cu JailbreakMe 3.0, a venit randul si celor de la Dev Team sa faca un mic upgrade programului lor de jailbreak, RedSn0w. Acesta face jailbreak la toate iDevice-urile: iPhone 4, iPhone 3GS, iPad si iPod touch.
Daca ai facut upgrade la iOS 4.3.4 si nu doresti sa downgradezi la iOS 4.3.3, ai optiunea de a face un jailbreak priponit (tethered) la actualul tau sistem de operare, cu RedSn0w. Urmatorul ghid explica detaliat cum (al doilea pas se adreseaza celor care nu au upgradat inca la iOS 4.3.4):

Pasul 1. Descarca iOS 4.3.4

Iata linkurile:

Pasul 2. Upgrade la iOS 4.3.4 prin iTunes

Acum poti deschide iTunes > click dreapta pe device-ul tau in bara din stanga > click Restore sau Update (oricare doresti).

Pasul 3. Descarca ultima versiune de RedSn0w

Utilizatorii de Windows vor descarca ultima versiune de Redsn0w de aici (click), iar utilizatorii de Mac de aici (click).

Pasul 4. Incarca fisierul .ipsw in RedSn0w

Deschide RedSn0w, click pe "Browse" si selecteaza fisierul IPSW pe care l-ai descarcat la pasul 1:
Click pe “Open” si vei obtine urmatorul ecran de confirmare, care-ti va spune, printre altele, ca “IPSW successfully identified”:

Pasul 5. Selecteaza instalarea aplicatiei Cydia

Daca nu stii ce fac celelalte optiuni, nu selecta niciuna dintre ele.

Pasul 6. Inchide iDevice-ul si conecteaza-l la PC / laptop

…adica fa ce spun instructiunile…
...si apasa "Next".

Pasul 7. Device Firmware Upgrade (DFU) cu RedSn0w

Urmeaza pasii indicati pentru a intra in starea DFU – aceasta nu presupune niciun risc, poti oricand sa iesi din ea sau sa o repeti daca nu urmezi pasii urmatori corespunzator:
  1. Tine apasat butonul “Power” pentru o secunda;
  2. Apasa butonul “Home”, continuand sa tii apasat si butonul “Power”;
  3. Asteapta 10 secunde si da drumul la butonul “Power”, continuand sa tii apasat butonul “Home”:
Device-ul tau se va restarta automat si va avea iconita Cydia pe home screen cand o va face. Procesul de jailbreak este complet.
Asa cum am mentionat mai sus, acesta este un jailbreak priponit (tethered), adica de fiecare data cand deschizi device-ul tau va trebui sa il conectezi la calculator si sa deschizi RedSn0w, dupa care sa bifezi "Just boot tethered right now". Daca doresti un jailbreak nepriponit (untethered), poti considera optiunea downgrade-ului la iOS 4.3.3 cu acest ghid (click).

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment