Redsn0w 0.9.8b5 a fost lansat pentru Jailbreak iOS 5 Beta 5 pe iPhone 4, 3GS, iPad, iPod touch

Acum cateva zile iOS 5 Beta 5  fost lansat de Apple pentru developeri.  Nu a trecut mult timp si, iata, azi avem si un jailbreak pentru respectivul iOS, multumita unui update pe care Redsn0w l-a primit. Anuntul oficial al iPhone Dev Team arata asa:
redsn0w has been updated to 0.9.8b5, adding support for Apple’s new iOS5 beta5 (point it directly at the beta5 IPSW). Please use this only if you’re a jailbreak app developer with a legit Apple dev account, and remember it’s a tethered jailbreak for now!
Redsn0w poate face un jailbreak priponit (tethered) pe aproapre orice device iOS, cu exceptia iPad 2. Din moment ce este vorba de o varianta beta a iOS 5, utilizatorul in general nu are de ce sa faca jailbreak sistemului de operare, dupa cum sansele ca un jailbreak untethered (nepriponit) pentru o versiune beta sa fie lansat sunt practic nule.
Jailbreak-ul de fata, fiind priponit (tethered), obliga utilizatorul de iDevice sa conecteze la laptop / PC terminalul sau de fiecare data cand il reporneste.
Redsn0w este usor de folosit, prezentand o interfata orientata catre utilizator. Pentru a face jailbreak la iOS 5 Beta 5 tot de ce ai nevoie este de o copie a firmware-ului iOS 5b5 si de iTunes 10.5 Beta 5. Firmware-ul poate fi descarcat de pe site-ul Apple destinat developeilor, adica de aici (click). Contul de developer Apple costa $99 anual.
Odata ce ai aceste prerechizite, jailbreak-ul se face usor urmand acest ghid (click).
Important! Daca doresti sa faci jailbreak la iOS 5 Beta 5, nu vei mai putea pe viitor sa descarci update-uri OTA (over the air) de la Apple daca nu vei face restore la o vesiune iOS care nu are jailbreak facut.
Acestea fiind zise, poti descarca Redsn0w pentru Windows de aici (click) si pentru Mac de aici (click).

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment