Twitter.com este acum disponibil intr-o noua versiune pentru utilizatorii de iPad

Utilizatorii de iPad se pot bucura acum de o versiune imbunatatita a site-ului Twitter.com. Pana acum, browserul Safari pentru iPad afisa site-ul twitter.com sub aceeasi forma ca site-ul afisat pentru Mac-uri si PC-uri. Acum, twitter.com beneficiaza de o varianta dedicata iPad-ului.
Interfata este una HTML5 si aduce ca imbunatatiri mai multe functii a caror activare care se preteaza la atingerea ecranului iPad-ului mai degraba decat la un click de mouse. De asemenea, intregul site twitter.com seamana mai mult cu versiunea mobila pentru iPhone si iPod touch cand este vizitat de pe iPad-uri, mai degraba decat cu versiunea de PC / Mac.
Daca iPad-ul tau inca nu afiseaza versiunea de twitter.com dedicata device-ului inca, o va face de-a lungul acestei saptamani:

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment