Un nou test de sange prezice sexul copiilor; americanii prefera sa aiba fetite

Un nou si simplu test de sange poate prezice sexul bebelusului dupa numai 7 saptamani de sarcina. Testul ajuta, de asemenea, la prezicerea bolilor asociate masculinitatii sau feminitatii la copii.
Interesant este ca desi selectia sexului este in proportie covarsitoare in favoarea baietilor, mai ales in tari care adopta metode controversate, precum India si China, familiile americane prefera mai degraba fetite. Din toate familiile americane care adopta international, 95% prefera o fetita, conform site-ului Families.com. Din ei, 80% ajung sa adopte realmente fete.
Este aceasta o revansa naturala a sexului frumos?
Se poate ca dorinta pentru fete sa fie prezenta numai in ceea ce priveste adoptia. Conform unui studiu, familiile adopta fete deoarece nu doresc ca un copil adoptat sa duca mai departe numele familiei. O alta teorie spune ca sotul ii lasa de obicei mana libera sotiei pentru a alege sexul copilului, in timp ce altii sustin ca fetele sunt mai usor de crescut.
In orice caz, se pare ca testul de sange publicat de Journal of the American Medical Association este mai usor de efectuat decat testarea prin ultrasunete.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment