Windows Phone 7.5 Mango va fi lansat probabil la 1 septembrie

Utilizatorii de Windows Phone 7 probabil au fost curiosi in ultimele luni sa vada cum arata Windows Phone 7.5 "Mango". Conform unui nou raport, Microsoft planuieste sa lanseze noul sistem de operare chiar luna viitoare, pe 1 septembrie.
"Mango" a fost demonstrat prima data in mai in cadrul unui eveniment Microsoft. Windows Phone 7 include mai multe functii noi, precum suport pentru plugin-ul Facebook Places si capacitatea de a sincroniza documente cu SyDrive, precum si peste alte 500 imbunatatiri (conform Microsoft).
Conform raportului, decizia Microsoft de a lansa sistemul de operare la 1 septembrie este motivata de prezenta la IFA (Internationale Funkausstellung Berlin), cel mai mare targ de produse electronice din Europa. Anul acesta, IFA va incepe pe data de 2 septembrie si pentru a fi luat in considerare, Mango ar trebui sa fie lansat pana la acea data.
Utilizatorii sistemului de operare Windows 7 nu trebuie sa-si faca mari sperante pentru un upgrade rapid, totusi. Planul Microsoft este sa lanseze noul sistem de operare gradual, producator cu producator, pentru a putea controla mai bine problemele eventuale.
Strategia Windows Phone 7 i-a adus pe cei de la Microsoft in linie cu competitia, anume Google si Apple. Spre deosebire de celelalte sisteme de operare Windows Mobile, care se bazau pe un stylus pentru a fucntiona, Windows Phone 7 introduce o interfata touch-friendly si retele de socializare integrate in sistem.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment