Apple a atins din nou pragul de $400 per actiune azi


Inainte ca Steve Jobs sa-si dea demisia permanenta, analistii de pe Wall Street erau destul de ingrijorati in legatura cu soarta Apple. Problemele lui de sanatate au dat batai de cap celor care speculau preturile actiunilor gigantului american.

Dupa ce luna trecuta acestia au fost obligati sa-si confrunte frica generata de demisia numelui cel mai vehiculat din companie, Apple se pare ca impresioneaza pe toata lumea din nou. Fara sa faca prea multa valva in presa (nici macar in cea de specialitate) si fara a se lauda prea tare, Apple si-a vazut pretul actiunilor crescand la $400,50 bucata.

Desi nu este un record (in iulie actiunea Apple costa $403), pragul de 400 de dolari este unui important pentru Apple, care dovedeste inca o data ca este mai puternica decat analistii pesimisti speculau inainte de demisia lui Steve Jobs.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment