Apple livreaza deja display-uri thunderbolt catre selleri si reselleri


Am auzit acum-acum ca Apple a inceput livrarea noilor display-uri Thunderbolt in magazinele sale retail si la reselleri. Comenzile individuale mai au totusi, de asteptat, pana in data de 15 septembrie.

Apple a prezentat display-ul de 27" care costa $999 si care are avantajul tehnologiei Thunderbolt in iulie, promitand ca acesta va fi disponibil in maxim 60 de zile. Display-ul cere un Mac cu un port Thnderbolt.

Display-ul are un format de 16:9 de la margine la margine cu un unghi de vizionare de 178 grade (tehnologie IPS). Include o camera video FaceTime in High-Definition, un sistem audio de 2.1, incarcator MagSafe, trei porturi USB 2.0, un port Gigabit Ethernet si un port Thunderbolt.

La display se pot conecta pana la 5 device-uri Thunderbolt. In plus fata de aceasta, Mac-urile eligibile (precum MacBook Pro) mai pot adauga inca doua porturi Thunderbolt.
 
Keep in touch pentru vesti de ultima ora!

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment