Apple nu s-a jucat "de-a politia" in cautarea iPhone-ului 5 dat disparut in barul din San Francisco

Mai devreme azi, SF Weekly a raportat ca un anume Bernan Heights sustine ca Apple a trimis cativa angajati care s-au identificat drept ofiteri de politie pentru a-i perchezitiona casa in cautarea unui iPhone 5 pe care unul din angajatii Apple l-ar fi pierdut intr-un bar din San Francisco.

SF Weekly scrie acum ca primul lor raport continea unele date eronate si ca Departamentul de Politie din San Francisco a asistat Apple in cautarea modelului de iPhone 5:
Contradicting past statements that no records exist of police involvement in the search for the lost prototype, San Francisco Police Department spokesman Lt. Troy Dangerfield now tells SF Weekly that “three or four” SFPD officers accompanied two Apple security officials in an unusual search of a Bernal Heights man’s home.
Patru politisti s-au prezentat la casa lui Bernan Heights cu doi bodyguarzi Apple. In timpul cautarii dinauntrul casei, cei patru politisti au stat afara cat timp angajatii Apple au perchezitionat casa, desi raportul politiei nu spune aceleasi lucruri. Stati pe aproape sa vedem cum se termina cazul.
 
Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment