De-a lungul lunii septembrie, Apple a deschis 7 noi magazine retail

Sapte magazine pe teritoriul a patru continente... toate intr-o singura luna. Este, desigur, destul de impresionant! Italia, Franta, Australia, Canada si Statele Unite ale Americii se numara printre tarile in care Apple si-a extins vanzarile. Sa vedem ce inseamna aceasta:
New Haven


Noul magazin retail Apple din New Haven, Connecticut, vine ca urmare a unui parteneriat pe care Apple l-a incheiat cu Yale University. Ceea ce era pana luna aceasta Yale Bookstore acum a devenit un nou Apple Store. Deschiderea oficiala a avut loc ieri dimineata si a adunat un public ce a stat la coada o intreaga strada, conform Yale Daily News.

Cei care au ales sa stea la coada chiar cu cateva zile inainte de deschiderea oficiala a magazinului Apple au declarat ca, desi este mai mic decat Apple Store-ul din New York, magazinul din New Haven este la fel de impresionant:



Parteneriatul Apple cu Yale University seamana foarte mult cu cel incheiat cu Stanford University, in al carui centru comercial (Stanford Shopping Center) Apple a deschis un mini-magazin.

Centro Sicilia


Magazinul Apple din Catania, Italia, a adunat de asemenea o gramada de oameni nerabdatori sa puna mana (la propriu) pe produsele Apple.



Locatia mai exacta a magazinului este mall-ul Centro Sicilia, despre care am mai scris noi atunci cand un magazin Samsung din cadrul lui s-a facut de rusine afisand logo-uri Apple (mai exact de la App Store si Safari) pe un perete de fundal.

Parly 2

Al cincilea magazin Apple din Paris(si al noualea din Franta) a fost deschis alaltaieri. Magazinul Parly 2 este localizat in vestul Parisului, in Le Chesnay. Conform site-ului frantuz Mac Generation, cel putin cateva sute de clienti nerabdatori au fost prezenti la cozile din ziua deschiderii.



Westfield Hornsby

Hornsby, Australia, s-a bucurat de asemenea de multa lume prezenta in shopping center-ul local, in special in aripa de vest, unde si noul magazin Apple a fost inaugurat. Magazinul se afla intr-o suburbie a orasului Sydney si este al saselea Apple Store deschis in zona metropolitana. La ora actuala Apple are 13 magazine in toata Australia.




Metrotown

Al 22-lea magazin Apple din Canada a fost inaugurat in Burnaby, British Columbia. E al patrulea magazin din zona metropolitana a Vancouver-ului. Intamplarea (?) face ca toate cele patru magazine Apple sa fie la maxim o mila distanta unul de altul, conform iPhoneCanada.


Pe cand un nou magazin Apple si in Romania? :)

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment