Care sunt diferentele dintre iPhone 4S, iPhone 4 si Samsung Galaxy S II? Vezi aici detalii despre fiecare


In termeni de putere, iPhone-ul 4S se remarca prin procesorul sau dual-core A5, pe care l-a imprumutat de la iPad 2. Procesorul actual al iPhone-ului 4 este single-core, insa cu toate acestea nu a fost criticat niciodata pentru ca a fost "prea incet".


(click pentru marire)

Una din functiile iPhone-ului 4S care ne-a atras atentia este capacitatea acestuia sa fie rulat atat pe retele GSM cat si CDMA, iar asta pe tot globul pamantesc. iPhone-ul 4 a fost lansat numai pe varianta GSM, iar numai la inceputul acestui an Apple a lansat si iPhone-ul 4 CDMA pentru clientii retelei Verizon.

Camera mult imbunatatita a iPhone-ului 4S concureaza cu cea a smartphone-ului Galaxy S II in ceea ce priveste megapixelii, insa este greu sa decidem care este mai buna deoarece nu am examinat inca fotografii facute cu inca-nelansatul iPhone 4S. In orice caz, banuim ca Apple si-a facut temele in ceea ce priveste studiul concurentei si a imbunatatit sensibilitatea la lumina. Aceasta ar insemna ca iPhone-ul 4S va fi smartphone-ul cu cea mai buna camera de pe piata.

Cat priveste spatiul de stocare, iPhone-ul 4S dubleaza posibilitatile iPhone-ului 4, venind si pe varianta de 64GB. Galaxy S II este limitat la 48GB, insa ofera posibilitatea unui card microSD, ceea ce prin traditie lipseste de pe orice iDevice.

Asistentul Siri, unul din avantajele principale ale iPhone-ului 4S, este una din functiile care separa aparatul de concurenta, inclusiv de iPhone-ul 4. Desi comenzile vocale nu reprezinta o idee tocmai noua, Siri isi face treaba excelent. Daca va fi adoptat de mase, se poate ca iPhone-ul 4S sa faca istorie la cel mai concret mod.


Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

8 comments:

  1. Nice sharing thanks for the post. You have provided nice post I’ll bookmark your blog and read this kind of stuff very often. Keep updating it I will be following it.

    ReplyDelete
  2. Ba cacasiosii draq am Samsung Galaxy S II si tatal meu iPhone 4s...la vandut..abeea astepta sa il vanda......(down iPhone,UP Samsung Galaxy S II)
    Sunteti angajati sa ziceti ca iPhone e mai bun ca Samsung Galaxy S II..

    ReplyDelete
  3. are pe ma-ta tactu...suferi ca nu-ti permite buzunarul pt iphone si umflii pe aici plasticul ala low-cost..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Taci ma in pizd...a mati ca are dreptate in privinta cu iphone, nu spun ca e telefon naspa dar nici asa bun cum tot spuneti voi.

      Delete
  4. I don’t know how should I give you thanks! I am totally stunned by your article. You saved my time. Thanks a million for sharing this article.

    ReplyDelete
  5. Awakening post to read and it creates a common sense among readers too. Thank you.

    ReplyDelete
  6. I don’t know how should I give you thanks! I am totally stunned by your article. You saved my time. Thanks a million for sharing this article.

    ReplyDelete
  7. I don’t know how should I give you thanks! I am totally stunned by your article. You saved my time. Thanks a million for sharing this article.

    ReplyDelete