Directorul executiv Sony Ericsson: "Trebuia sa luam mai in serios iPhone-ul!"


In timpul acestor ultime minute in care iPhone-ul 5 si iPhone-ul 4S stau pe vine pentru a fi lansate, gasim un articol interesant publicat de Wall Street Journal, care ne transmite ce a declarat CEO-ul Sony Ericsson, Bert Nordberg, despre strategia companiei in ceea ce priveste aparatele mobile.

Nordberg a facut referire la smartphone-ul companiei Apple, intr-un comentariu care pare sa rezume ceea ce intreaga concurenta Apple gandeste la momentul de fata:
Trebuia sa luam mai in serios iPhone-ul...
Directorul Sony Ericsson se refera cel mai probabil la tranzitia inceata pe care compania sa a avut-o in ceea ce priveste trecerea de la telefoane mobile la smartphone-uri. Sony Ericsson a pierdut 3% din piata in fata Apple, alunecand de la 4,3% la 1,7% in ultimii doi ani.

In aceeasi perioada, Apple a crescut de la 1% la 2,4% numai in anul 2010. La inceputul acestui an, cota de piata Apple ajunsese deja la 4,9%, ceea ce nu e deloc rau pentru o companie care lanseaza numai un model de smartphone pe an.

Sa vedem daca si in cadrul evenimentului din 4 octombrie (SUA) Apple se va descurca la fel de bine. Stati aproape!

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment