Ghid jailbreak pentru iPhone si iPod touch, orice versiune de iOS până la 3.1.3 inclusiv – tutorial + fotografii

Acest tutorial funcţionează pentru iPod Touch, iPhone 2G, iPhone 3G şi iPhone 3GS.

De ce public acest articol:

1. NU este ilegal să-ţi decodezi iPhone-ul.
2. Jailbreak-ul înseamnă activarea tuturor funcţiilor blocate din fabrică de către cei de la Apple din raţiuni economice.
3. Pentru ceea ce înveţi în 5 minute citind acest articol plăteşti câteodată şi peste 50 de lei la o tarabă de telefoane a cărui vânzător va face exact ce urmează.

Acest tutorial foloseşte Blackra1n. Dacă vrei să vezi tutoriale cu alte programe de JailBreak, lasă-mi un comentariu şi se rezolvă.

Paşii de urmat:

1. Downloadează Blackra1n de aici;
2. Click pe butonul „make it ra1n”;
3. Iphone-ul sau iPod-ul tău se va reseta după ce Blackra1n îşi face treaba, după care ar trebui să vezi iconiţa Blackra1n pe dispozitivul tău (de regulă pe ultima pagină);
4. Instalează-ţi aplicaţia ta preferată din cadrul aplicaţiei Blackra1n pe care o ai acum instalată. Poţi să-ţi instalezi Cydia, Rock sau Icy. Cydia este aplicatia standard de jailbreak.

Simplu ca "Buna ziua" :)

2 comments:

  1. blackra1n permite decodarea iPhone-ului PANA LA primul upgrade de soft. Daca vrei sa'ti ramana deblocat telefonul si sa mai faci si upgrade de soft, trebuie sa folosesti altceva (pwnage)

    ReplyDelete
  2. Deci daca am telefonul codat pe o retea din alta tara sau din romania ... daca fac pasii de mai sus il pot debloca ? sau la ce foloseste acest blackrain ?

    ReplyDelete