Lansarea iPhone 4 varianta ALBA, amanata pana in primavara 2011

Trust-ul de presa Reuters a anuntat astazi ca nu mai are rost sa ne asteptam la introducerea iPhone-urilor albe pe piata mai devreme de primavara 2011.

Apple a anuntat ca atunci cand iPhone 4 va fi lansat, el va fi disponibil in doua variante de culori - negru si alb. Insa, desi varianta pe negru se vinde din iulie 2010 in toata lumea, cea pe alb se lasa asteptata.

Oficialul Apple, Trudy Muller, a declarat ca varianta pe culoarea alb este mai greu de produs. Prima data aceasta a fost anuntata pentru iulie 2010, apoi amanata pentru "candva la sfarsitul anului", pentru ca acum acelasi purtator de cuvant Apple sa-si ceara scuze prin sursa Reuters ca utilizatorii sunt "din nou dezamagiti".

Muller nu a mentionat niciun motiv pentru intarziere. Cele mai comune speculatii sunt:
  • Trebuie alterate standardele de management al calitatii datorita fetei albe a gadget-ului;
  • Lumina patrunde mai usor prin carcasa alba. La unele iPhone-uri 3G s-a putut observa, pe intuneric, ca lumina ecranului se vedea prin spatele telefonului;
  • Butonul "Home" este incercuit cu o lumina alba fosforescenta, neconcordanta cu fata alba telefonului, efect pe care se pare ca Apple nu l-a dorit si pe care furnizorii nu l-au putut remedia.

No comments:

Post a Comment