Cum sa creezi semnaturi personalizate HTML pentru email-urile expediate de pe iPhone


Daca te-ai plictisit de semnatura "din fabrica" Trimis de pe iPhone-ul meu, poti incerca creatorul de semnaturi pus cap la cap de catre Cool Geex.

Poti adauga putina culoare semnaturii tale, precum si date de contact mai diversificate, cum ar fi link-uri catre site-uri de socializare gen LinkedIn, Facebook, Twitter etc.

Tot ce trebuie sa faci este sa-ti introduci datele pe care le vrei in semnatura aici. La aceasta adresa poti incarca sau introduce link-ul fotografiei care iti va aparea la semnatura, cum ar fi logo-ul companiei tale sau orice altceva.

Dupa ce ai introdus toate datele, nu uita sa alegi si un PIN, deoarece vei avea nevoie de el in viitor. Odata ce ai dat click pe "Create Signature", site-ul iti va genera un link pe care trebuie sa-l accesezi cu navigatorul Safari de pe telefonul tau. Acel link iti va cere PIN-ul pe care tocmai ti l-ai ales.

In continuare, inainte de a da click pe "Go", ar fi o idee buna sa apesi butonul "+" al navigatorului Safari pentru a-ti salva (bookmark) adresa semnaturii in cazul in care vei avea nevoie de ea din nou.

Ca sa arate de la bine in sus, sterge semnatura "din fabrica" din Configurari --> Mail --> Contacte --> Calendar --> Semnatura.

Acelasi lucru trebuie sa-l faci pentru a crea semnaturi personalizate pentru iPad sau iPod Touch. Succes! :)

No comments:

Post a Comment