Cum sa localizezi ORICE iPhone, iPad sau iPod Touch pe iOS 4.2.1 GRATUIT cu Find My iPhone

AZI a fost lansat un upgrade la OS 4.2.1 care vine cu o versine gratuita Find my iPhone, aplicatie gratuita de la Apple care permite localizarea iPhone-ului.

Daca il pierzi, te loghezi la MobileMe, vezi unde este, poti afisa un mesaj pe ecranul telefonului, poti rula un sunet pe el, poti sa-l blochezi cu un cod PIN sau, daca doresti, poti sterge absolut toate datele de pe gadget.
Pana nu de mult, aceasta aplicatie era disponibila numai pentru iPhone 4, iPod Touch generatia a 4-a si iPad. Dar acum poti rula Find my iPhone pe ORICE device cu OS 4.2.1. Cum? Va trebui sa folosesti cateva minute un iPhone, iPad sau iPod Touch 4 care ruleaza pe 4.2.1 imprumutat de la un amic (daca n-ai amici, ce sa-ti fac??) si sa urmezi ghidul urmator:

Fa un cont Find my iPhone pe gadget-ul imprumutat. Acum logheaza-te cu ID-ul si parola ta Apple pe device-ul tau, care are iOS 4.2.1 instalat.

PASUL 1

Lanseaza App Store pe device-ul tau si instaleaza-ti aplicatia Find My iPhone.

PASUL 2

Mergi la Settings > Mail, Contacts, Calendars > si adauga un cont MobileMe. Logheaza-te cu ID-ul tau Apple si odata conectat ruleaza Find My iPhone.

PASUL 3

Lanseaza Find My iPhone si logheaza-te cu ID-ul tau, pe device-ul de anul 2010 (adica cel imprumutat).

PASUL 4

Acum pe device-ul tau non-2010 (adica cel care chiar este al tau), fa acelasi lucru (logheaza-te cu ID-ul tau Apple).

PASUL 5

Mergi frumusel la pagina de login Mobileme, urmand acest link.

Chiar daca ai imprumutat device-ul prietenului tau pentru a crea contul, poti acum anula tracking-ul de pe telefonul lui, stergand contul MobileMe de pe el, in timp ce tu, pe device-ul tau, poti continua sa folosesti Find My iPhone

Partea frumoasa a intregii povesti ramane, desigur, gratuitatea aplicatiei. Te las cu niste screen-shot-uri ale aplicatiei:




Ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

1 comment:

  1. E valabil si in cazul in care nu aveam instalata aceasta aplicatie pe telefon?

    ReplyDelete