RedSn0w pentru Jailbreak pe OS 4.2.1 (iPhone, iPad si iPod Touch), acum lansat

Redsn0w 0.9.6b4 a fost lansat de Dev Team. Din pacate, aceasta este o veste totalmente buna numai pentru utilizatorii iPhone 3G si 3GS pe bootrom-ul vechi (adica 359.3). Pentru utilizatorii de alte gadget-e, sa-i spunem o veste... partial buna :)

Deci Jailbreak-ul functioneaza pe bootrom-ul vechi si nu pe cel nou. Daca doresti sa-i faci iPhone-ului tau Jailbreak pe bootrom nou, trebuie sa ti-l menti in starea aceasta "priponit" (pun copyright pe traducerea asta a cuvantului "tethered" din vocabularul utilizatorilor Apple vorbitori de limba engleza! :)) ).

Ce inseamna a-ti tinte iPhone-ul priponit (tethered)? Un Jailbreak care iti "priponeste" iPhone-ul te obliga ca de fiecare data cand ti se termina bateria sau trebuie sa-ti repornesti telefonul sa il conectezi la calculatorul / laptopul de pe care i-ai facut Jailbreak. Deci nu e prea convenabil (pentru unii?).

Sa nu uitam ca Jailbreak nu inseamna si decodare. Mai avem putin de asteptat pana cand Dev Team va lansa UltraSn0w pentru decodare 4.2.1. Pana atunci, numai bine!

Ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment