Cum sa downgradezi iOS. Instaleaza o versiune anterioara de iOS pe iPhone, iPod Touch sau iPad

La un moment dat s-ar putea sa-ti doresti sa downgradezi iOS-ul tau, deoarece constati ca deodata ti-ai pierdut jailbreak-ul sau unlock-ul. Ei bine, poti face asta daca ai SHSH salvat cu TinyUmbrella de dinainte. Acest tutorial (click) iti va arata ce simplu e!

Bun. Acum ca ai SHSH salvat, cum sa downgradezi? In primul rand, descarca versiunea de iOS la care doresti sa downgradezi si pentru care ai salvat SHSH de aici (click).

PASUL 1

Deschide TinyUmbrella, conecteaza device-ul tau la laptop/calculator si deschide iTunes. Pff, ce multe a trebuit sa faci :)

PASUL 2

In TinyUmbrella, da click pe Start TSS Server:

(se va schimba in "Running TSS Server").

PASUL 3

Selecteaza device-ul tau in iTunes, tine apasata tasta SHIFT (pentru Windows) sau OPTION (pentru Mac) si apoi da click pe Restore in iTunes. Selecteaza fisierul .ipsw pe care l-ai descarcat inainte de pasul 1 si click-uieste pe Open:


Deci pentru respectivul .ipsw ai salvat anterior SHSH cu TinyUmbrella.

iTunes iti va face acum restore pentru respectivul iOS, primind de la TinyUmbrella semnatura pe care in mod normal o emitea Apple.

Daca iDevice-ul tau se blocheaza la sfarsit, TinyUmbrella are un buton special "Kick device out of recovery". Foloseste-l. Dar nu te grabi, asteapta 5 minute sa te asiguri ca e blocat.

Dupa ce ai downgradat iOS, poti folosi unealta ta preferata pentru jailbreak.

Ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

5 comments:

  1. Salut, sunt cam incepator in domeniul asta dar as vrea sa-i fac un downgrade de la 4.2.1 la 4.1; Am salvat SHSH-ul dar la versiunea 4.2.1 pot sa folosesc aceat tutorial pt a-i face downgrade-ul?PS: am un 3gs.

    ReplyDelete
  2. Salut!

    Daca ai SHSH salvat doar pentru iOS 4.2.1, inseamna ca nu poti downgrada decat la 4.2.1! Apple nu mai semneaza 4.1, deci trebuia sa-ti fi salvat SHSH pe 4.1 inainte sa upgradezi la 4.2.1.

    iti zice TinyUmbrella iOS pentru care ai salvat SHSH-ul cum deschizi programul.

    ReplyDelete
  3. salut...am un ipod 4g cumparat acum recent la mana 2`a...:D..arata foarte ok...are versiunea 6.0.1 ...cum as putea face un downgrade la 5.1.1 ?? ce SHSH sa salvezi sauu cummm doamne se face ca is cam bota la treaba asta cu shsh ...nu inteleg....daca ma poate ajuta cineva sa inteleg treaba asta as fi recunoscator...

    ReplyDelete
  4. Salutare. Am si eu o intrebare, pot sa salvez shsh pe PC de pe un alt iphone cu o versiune mai veche si apoi sa-i fac downgrade pe iPhone-il meu ???

    ReplyDelete