Aplicatia Google+ pentru iPod touch si iPad este acum disponibila. Descarc-o de aici

Aplicatia Google+ destinata iOS a fost lansata azi pentru iPod touch si iPad, la cateva saptamani dupa ce aplicatia Google+ pentru iPhone a fost lansata. Toti utilizatorii iOS pot descarca aplicatia acum din App Store, urmand link-ul de mai jos.
Atunci cand Google+  a fost lansat ca serviciu, multa lume a fost dezamagita din cauza lipsei aplicatiei pentru iPhone, care a aparut la scurt timp dupa, insa care a lasat utilizatorii de iPod si iPad inca nesatisfacuti.
Interfara aplicatiei Google+ pentru iPad este inca neoptimizata 100%, cu toate ca include noi functii minore precum capacitatea de a personaliza +Huddle, serviciul Google+ de mesagerie instanta, notificari agregate atunci cand esti adaugat in cercuri, si altele.
Odata ce faceti update la aplicatia Google+ va trebui sa mai introduceti inca o data datele de login. Descarca aplicatia Google+ pentru iPhone, iPad si iPod touch de aici:
[appext 447119634]

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment