Skype 5.3 pentru Mac a fost lansat. Permite apeluri video HD si ofera suport pentru Mac OS X Lion

Daca utilizezi Mac pe Skype, ar trebui sa stii ca aplicatia a primit un upgrade care o face 100% compatibila cu ultimul sistem de operare, Mac OS X Lion.
Pana astazi, Skye nu a mai fost updatat dupa lansarea oficiala a OS X Lion, astfel incat bug-urile minore de pe Skype 5.2 au ramas nerezolvate. Ei bine, aceasta noua versiune promite rezolvarea tuturor erorilor, conform blogului Skype:
Skype 5.3 for Mac OS X is built to work with Apple’s newest desktop operating system, Lion, in addition to being compatible with past versions of OS X going all the way back to Leopard.
In plus, update-ul include functia de apeluri video HD, compatibila cu camerele HD de pe Mac-uri, inclusiv cu noul FaceTime care este inclus in toate iMac-urile, MacBook-urile Pro si MacBook-urile Air. De asemenea, apelurile video HD sunt compatibile si cu terte accesorii precum camera Logitech c910, disponibila in Skype Shop. Apelul video HD in Skype permite acum viteza de upload/download de pana la 1,5 Mbps!
Mai avem disponibile si undele update-uri ale interfetei, precum un nou format al fotografiei contactelor, care face avatarurile mai proeminente. Daca acest update nu va convine, puteti oricand sa selectati vechiul grid view din meniu.
Utilizatorii de Mac pot face update-ul mergan in meniul Skype si selectand Check for updates. Skype 5.3 ar trebui sa fie imediat detectat, precum si optiunea de a-l instala. Alternativ, puteti vizita acest link (click) pentru a descarca Skype 5.3.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment