Apple initiaza programul buy-back pentru iDevice-uri vechi, precum iPhone 3G

Daca doresti sa scoti cativa banuti pe iPhone-ul vechi pentru a-ti achizitiona un nou iPhone 5 in toamna aceasta sau un iPad, iPod sau chiar un Mac, Apple te ajuta!
Apple a initiat un program de reciclare a produselor electronice si permite predarea acestora in schimbul unui gift card. Daca iDevice-ul tau nu este intr-o forma prea buna si nu mai ai cui sa-l vinzi (poate ca nu mai functioneaza deloc!), Apple te va rasplati totusi daca doresti sa-l reciclezi. Iata anuntul de pe site-ul Apple:
“Turn that iPhone, iPad, or computer—Mac or PC—you’re not using anymore into something brand new. Send it to us and we’ll determine if it qualifies for reuse. If it does, that means your device has monetary value that we’ll apply to an Apple Gift Card, which you can use for purchases at any Apple Retail Store or the Apple Online Store. If your iPhone, iPad, Mac, or PC doesn’t qualify for reuse, we’ll recycle it responsibly at no cost to you.”
Programul de reciclare Apple a cunoscut mai multe etape in anii trecuti, insa acum este cel mai bun moment pentru a te gandi la predare iDevice-ului tau in programul buy-back.
Daca ai un iPhone, iPod, Mac sau iPad vechi, poti completa formularul de reciclare Apple (<-- click aici) si Apple iti va trimite un gift card pentru contravaloarea respectivului aparat.
In SUA, livrarea este gratuita. Apple trimite o cutie la tine acasa, in care pui aparatul vechi pentru ca apoi sa o poti expedia inapoi la Apple, cu plata la destinatie! Sa speram ca programul va fi implementat cat de curand si in Europa.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment