Dragostea nu este abuz, odata cu aplicatia iPhone impotriva abuzurilor in relatiile tinerilor

Chiar daca parintii cred ca ii pot intelege pe adolescenti, ei nu au experienta tehnologica pe care copiii lor o au. O aplicatie de iPhone doreste sa schimbe acest lucru si ii invata pe adulti despre cum arata abuzurile in relatiile adolescentilor si a tinerilor de azi.
Aplicatia se numeste Love is Not Abuse si ii invata pe parinti cum sa controleze neinvaziv relatiile in care copiii lor sunt abuzati "din dragoste".
Abuzul digital creste exponential odata cu retelele de socializare. Aproape 24% din adolescentii americani sunt victimele abuzului in relatii prin tehnologia de care dispun.
Aplicatia ii invata pe parinti cum sa depisteze anumite pattern-uri ale unei relatii abuzive si se bazeaza pe expertiza doctorului Jill Murray. Cercetarile lui Murray arata ca fetele supra-interpreteaza adeseori textul on-line si investesc mai multa atentie afectiva intr-un update de status decat ar trebui sa faca.
Daca ai un copil care insista sa vorbeasca cu partenerul de relatie in timpul mesei sau devine nervos daca sta mai mult de 15 minute deconectat de la retelele de socializare, atunci aplicatia aceasta este numai buna pentru tine.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment