Apple nu va mai organiza un eveniment pe 7 septembrie si nici nu va lansa iPhone 5 in data respectiva

Ieri am anuntat stirea publicata pe site-ul japonez Kodawarisan, care sustinea ca Apple va organiza un eveniment special miercuri, 7 septembrie. Aceeasi stire sustinea ca in aceeasi data putem spera ca Apple sa prezinte live viitoarea generatie de iPhone.
Dupa mai multe zvonuri sispeculatii privind data in care iPhone 5 va fi lansata, stirea prezenta o data destul de convenabila pentru toata lumea. Insa Jim Dalrymple de la The Loop, care este bine informat despre orice eveniment Apple si a participat chiar si la evenimentul media din septembrie anul trecut in calitate de organizator, scrie:
Mai multe rapoarte au spus ieri ca Apple va organiza un eveniment media special in 7 septembrie pentru a lansa noul iPhone, dar acest lucru nu se va intampla.
Conform surselor mele, Apple nu va organiza niciun eveniment si nu va lansa viitorul iPhone pe 7 septembrie. Este greu sa zic cum de au ales aceasta data specifica site-urile care au pornit zvonul, in afara de faptul ca se potriveste cu datele alese de Apple in anii precedenti.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment