Apple poate lansa iPad 3, iPhone 5 si iPhone 4S luna viitoare

Conform unui nou raport publicat azi de MacRumors, Apple va lansa nu numai iPhone 5 in septembrie, dar si versiunea low-budget de iPhone 4S si iPad 3.
MacRumors s-a bazat pe Macotakara, care sustine ca vom avea parte de trei noi produse de la Apple luna viitoare.
Macotkara sustine ca iPhone-ul 4S si iPad-ul de a treia generatie vor fi anuntate in prima saptamana a lunii septembrie si apoi lansate pana la sfarsitul lunii octombrie. Raportul spune  de asemenea, ca iPhone-ul 4S va fi bazat pe tehnologia CDMA:
Will iPhone 4S and new iPad be started produce at the 1st week in September, and be released late October?
DigiTmes has reported about new iPhone and iPad “are likely to make their debuts in September and to hit the market in October.”. I listened similar information which supports
According to sources, iPhone 4S which is based on iPhone 4(CDMA) and new iPad will be started produce since 1st week in September and will be shipped in late October.
Although, fake iPhone which are distributed widely are told these are new iPhone, I’ve not found any information about iPhone 5 at this time.
Numai prin simplul fapt ca Macotakara aduce in discutie site-ul DigiTimes, care a fost pana acum gazda a numeroase zvonuri false lansate numai de dragul traficului, ne face sa credem ca raportul este unul fals. Nu exista niciun motiv pentru Apple sa lanseze urmatoarea generatie de iPad in conditiile in care iPad 2 inca se vinde la o rata exceptionala. De asemenea, sa notam ca Apple abia a inceput productia procesoarelor A6, care vor fi instalate pe iPad 3. Este total neverosimil sa spunem ca aceste procesoare vor fi gata-instalate intr-o luna. Mai degraba, am estima lansarea iPad 3 undeva la jumatatea anului viitor.
Partea legata de un iPhone mai ieftin (iPhone 4S) pare credibila, cu toate acestea. Dar nu intelegem de ce ar fi un telefon CDMA, cand Apple ar trebui sa-si doreasca cucerirea unui segment mai mare din utilizatori, anume cei care folosesc tehnologia GSM.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment