Daca preferi sa folosesti un Stylus cu iPhone-ul, iPad-ul sau iPod-ul tau, iata ce posibilitati ai! [foto]

Stim cu totii ca iPhone-ul s-a impus ca acel smartphone pentru care nu ai nevoie de un Stylus pentru a-l utiliza. De fapt, iPhone-ul nici maca nu accepta altceva decat atingerea degetului uman pentru a fi operat.Daca vei incerca sa folosesti un Stylus pe ecranul unui iPhone, vei observa ca nu poti face nimic.
Acest lucru face ca utilzatorii iPhone sa fie impartiti in doua categorii: cei care s-au adaptat absentei Stylus-ului si cei care nu. Daca faci parte din a doua categorie de utilizatori, trebuie sa stii ca acum mai poti da iPhone-ului o speranta.
JAVOedge este cel mai mic Stylus care poate fi folosit pe iPhone. Dupa cum puteti observa si in fotografiile de mai jos, el are numai 1,4" lungime si nu incearca sa simuleze un pix / stilou, ci mai degraba o bucata de creta. In mod oficial, JAVOedge a fost lansat ca un accesoriu pentru iPad 2, insa functioneaza perfect si cu alte iDevice-uri precum iPod touch si iPhone.
Accesoriul costa $10 pe Amazon (click aici pentru detalii), ceea ce inseamna ca e si cel mai ieftin Stylus pentru iPhone. Iata galeria foto:



Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment