Care sunt cele mai interesante si importante aplicatii pentru iPhone si iPad de azi, 11 august 2011

Fiind cel mai bun site romanesc care acopera tehnologia de ultima ora, SANTINELA.INFO prelucreaza zilnic informatii despre ce aplicatii au fost lansate, upgradate, scoase din App Store s.a.m.d. Redam mai jos o lista usor de parcurs pentru voi, cititorii nostri, astfel incat sa nu trebuiasca sa treceti prin zeci de aplicatii irelevante, ci numai prin cele mai interesante si importante, pentru ziua de azi. Iata si care sunt acestea:

SushiChop

Trebuie sa tai cu precizie si indemanare fiecare fel de mancare pana cand timpul expira. Nu numai ca iti exersezi maiestria, dar si inveti ce inseamna sushi si cu ce feluri de peste se poate prepara. Aplicatia costa $0,99 pentru iPhone (click pentru descarcare) si $2,99 pentru iPad (click pentru descarcare).

Puzzle Puzzle 2

Apara-ti orasul inainte sa fie cucerit de monstrii ce aduc a budinca murdara! Jocul original costa $0,99 pentru iPhone (click pentru descarcare).

Doozy

O abordare proaspata a productivitatii si a trackingului propriei performante, care afiseaza datele in tabele uniforme. Iconite, imagini si culori converg pentru o experienta unica. Nu te lasa pacalit de aparente, totusi; Dozzy arata numai date esentiale. Aplicatia costa $2,99 pentru iPhone (click pentru descarcare).

History Challenge: WWII

Testeaza-ti cunostintele despre istoria celui de-Al Doilea Razboi Mondial intr-o aplicatie amuzanta si rapida scrisa de un profesor universitar si scoasa in App Store la numai $0,99. Descarca pentru iPhone si iPad (click).

Granny vs. Zombies

Orasul a fost invadat de zombi si tu trebuie sa ii anihilezi! Problema e ca... joci personajul unei bunicute adorabile. Nu te lasa pacalit de aparente, bunicuta poate colecta diferita arme, itemi, bani si poate distruge hoarde intregi de zombi! Jocul costa $0,99 pentru iPhone (click pentru descarcare) si $1,99 pentru iPad (click pentru descarcare).

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment