Parerea noastra despre ultimul clip aparut cu despachetarea iPhone-ului 5: FALS pana la cer si inapoi [video + foto]]

In ciuda eforturilor de a parea autentic, iata de ce clipul de mai sus e o minciuna!
In primul rand, "iPhone"-ul 5 arata ca iPhone 3G / 3GS, ceea ce ar fi un pas inapoi de la actualul iPhone 4. Designul nu corespunde anuntului oficial Apple conform caruia urmatorul iPhone va fi mai subtire, mai usor si mai portabil. In plus, se pare ca avem si o punga de plastic in pachet, adica ceva ce Apple a incercat sa eradicheze recent.
In al doilea rand, iPhone-ul nu este pornit pentru ca publicul sa vada daca este autentic sau nu. De ce mincinosul din clip nu ne arata cum functioneaza? Sau poate nici el nu vrea sa stie?
In al treilea rand, daca baiatul din clip ar fi prins de Apple publicand cu o luna inainte informatii despre un produs Apple inainte cu o luna de lansarea oficiala a acestuia, el ar fi in mari probleme in acest moment. Asa ca nu ar vrea sa-si arate fata in clip! Pentru a fi mai realist si a pacali lumea mai bine, mincinosul din clip ar fi trebuit sa-si ascunda fata. Dar poate e mai narcisist din fire...
Iata si unele fotografii cu asa-zisul "iPhone 5" de mai sus:


Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment