Comex, creatorul JailbreakMe 3.0, recomanda back-up-ul inainte de a face jailbreak

Acum cateva ore, Comex, cel care a lansat astazi versiunea de jailbreak on-line JailbreakMe 3.0, a avertizat ca "exista intotdeauna posibilitatea ca ceva sa se intample", chiar daca procesul jailbreak-ului prin site-ul jailbreakme.com a fost deja urmat ca atare de pete 500.000 utilizatori

Comex i-a raspuns unui utilizator pe Twitter ca nu are de ce sa-si faca griji in legatura cu pozele de pe iPhone (care se pare ca dispareau la utilizarea Spirit) daca urmeaza procesul de jailbreak on-line pe care el l-a scris, insa i-a indicat acestuia sa-si sincronizeze mai intai iDevice-ul in iTunes, pentru a-si face un back-up automat si a evita oricare neplacere ulterioara. Acesta e un sfat care ar trebui urmat de toti cei care doresc sa faca jailbreak iPhone-ului, iPad-ului sau iPod-ului propriu.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment