Jailbreak iOS 4.3.3 pentru iPhone 4, 3GS, iPod touch si iPad on-line cu JailbreakMe 3.0 - nu necesita conectarea iDevice-ului la laptop sau PC


Daca toate celelalte metode de jailbreak pentru iOS 4.3.3 ti se par grele sau pur si simplu nu vrei sa le incerci, vei fi bucuros sa afli ca JailbreakMe 3.0 acum suporta jailbreak-ul nepriponit (untethered) pentru toate device-urile care functioneaza pe iOS 4.3.3.

Este foarte simplu:

Pasul 1. Acces JailbreakMe.com

Deschide cu browserul Safari al iDevice-ului tau pagina de web www.JailbreakMe.com. Daca totul este in ordine, ecranul iPhone-ului si a iPod touch-ului va arata astfel:


Pasul 2. Jailbreak cu JailbreakMe 3.0

Asa cum indica si instructiunile de pe site, trebuie doar sa apesi "FREE" si apoi "INSTALL" pentru a instala exploit-ul pe care Comex l-a gasit. Daca incerci sa faci jailbreak la un iPad si totul este in ordine, ecranul ar trebui sa-ti arate asa:


Nu mai trebuie sa faci nimic in plus. Odata Jailbreak-ul instalat, aplicatia Cydia iti va aparea pe home screen. Daca nu apare, un restart al iDevice-ului ar trebui sa rezolve problema.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment