Declaratii socante din partea tatalui biologic al lui Steve Jobs, Abdulfattah John Jandali


In tumultul care a urmat demisiei lui Steve Jobs, mai multe ziare, inclusiv New York Post au inceput sa "sape" in viata fostului CEO Apple si au dat de tatal biologic al lui Steve Jobs. Abdulfattah John Jandali este de origine siriana si in prezent ocupa functia de vicepresedinte al unui cazinou din Reno, Nevada. Are 80 de ani si, ca si fiul sau de altfel, este un adevarat workaholic.

Imigrantul sirian a declarat pentru New York Post ca se simte vinovat pentru ca l-a dat pe Jobs inspre adoptie si ca numai recent a aflat ca baiatul sau este faimosul CEO:
Poate suna ciudat, dar nu sunt pregatit, nici macar daca unul dintre noi ar fi pe patul de moarte, sa iau telefonul si sa-l sun. Steve va trebui sa faca asta, deoarece mandria mea siriana nu vrea sa dea pentru niciun moment de gandit ca urmaresc averea lui. Acum traiesc doar cu speranta ca ma va contacta inainte sa fie prea tarziu, deoarece chiar si numai o cafea cu el ma va face un om foarte fericit. 
Jandali spune ca desi era indragostit de fosta sa nevasta, Joanne, tatal acesteia era un tiran care nu i-a permis sa se marite cu el datoria originilor sale siriene. Joanne atunci a mers in San Francisco si l-a nascut pe Steve Jobs, fara ca familia ei sau Jandali sa stie.
Nu vroia sa aduca rusine familiei si a crezut ca acesta este cel mai bun lucru pe care-l poate face.
Povestea este, una peste alta, destul de emotionanta. Pe scurt, tatal si fiul nu au vorbit niciodata, desi Jandali i-a trimis lui Jobs cateva e-mailuri. Pe de alta parte, si eu i-am trimis cateva emailuri :)

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment