Reteaua americana Sprint le recomanda propriilor angajati sa nu speculeze nimic despre iPhone 5 [foto]


Sprint a transmis acum cateva ore circulara din fotografie catre toti dealerii sai de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. Newsletter-ul le spune angajatilor Sprint sa nu discute cu clientii despre posibilitatea aparitiei in magazine a viitorului iPhone 5.

Sprint este a treia retea de telefonie din SUA ca si marime. Toate sansele sunt ca Sprint sa primeasca in viitorul apropiat viitorul iPhone 5, deoarece newsletter-ul nu indica angajatilor recomandarea altui telefon, de exemplu un BlackBerry sau un device care ruleaza Android.

Wall Street Journal a raportat mai devreme sapatamana asta ca Sprint va primi iPhone-ul 5 inca de la lansarea acestuia. Pe langa Sprint, urmatoarea retea norocoasa se pare ca va fi T-Mobile, care va primi de asemenea iPhone-ul 5 mai tarziu anul acesta.


Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment