Descarca de aici iTunes 10.4.1 pentru Windows si Mac

Apple tocmai a lansat un update la iTunes atat pentru Windows cat si pentru Mac. Este vorba de imbunatatirea performantei programului si unele eliminari ale erorilor. iTunes 10.4.1 se adreseaza unor probleme critice care au existat in iTunes 10.4 inca de la lansarea soft-ului.


Una din cele mai mari probleme pe care iTunes 10.4.1 le rezolva este incapacitatea de a asigna coperti personalizate albumelor muzicale sau fisierelor muzicale. Alta problema care a fost rezolvata este shortcut-urile din tastatura, care nu existau in cazul unor terte tastaturi externe.

Daca folosesti Windows, iunes 10.4.1 include de asemenea  QuickTime 7.7, specific pentru Windows, cu unele updae-uri in ceea ce priveste securitatea si stabilitatea soft-ului. Versiunea pentru Mac a iTunes 10.4.1 elimina de asemenea eroarea care facea ca iTunes sa se incarce foarte greu dupa iesirea Mac-ului din "sleep mode".

Acest update mic vine la numai o luna dupa ce iTunes 10.4 a fost lansat. iTunes 10.4 adauga in mod esential pentru Mac-uri suport pentru Mac OS X Lion, mai exact full screen si fluid scrolling


Iata un changelog complet al noii versiuni iTunes:
  • Fixes a problem where the media keys on some third-party keyboards work inconsistently with iTunes
  • Addresses issues with adding artwork to songs and videos
  • Resolves an issue which may cause iTunes to become unresponsive when purchasing an HD movie
  • Fixes a problem where iTunes may take longer than expected to open after waking your Mac from sleep (Mac)
  • Addresses issues with VoiceOver support (Mac)
  • Includes QuickTime 7.7 (Windows)

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment