Stiai ca iPhone 4 si iPhone 3GS sunt best-sellers in SUA?

Poate nu este o asa mare surpriza ca iPhone-ul este cel mai bine vandut smartphone in SUA la momentul de fata. Ceea ce e interesant, totusi, e ca iPhone-ul 3GS, care este deja vechi de doi ani, continua sa se vanda mai bine decat orice alt device Android de la Samsung si HTC! Iata topul celor mai bine vandute smartphone-uri din Statele Unite ale Americii:


1. Apple iPhone 4
2. Apple iPhone 3GS
3. HTC EVO 4G
4. HTC Inspire 4G
5. Samsung INTENSITY 2

Cu toate ca iPhone 4 conduce vanzarile, raportul companiei de analiza NPD arata ca telefoanele care ruleaza Android au castigat cel mai mare procentaj de pe piata (52%) din cauza faptului ca sunt foarte multe modele de la mai multi producatori care ruleaza Android.

Ca si procentaj ocupat de o singura companie, Apple a castigat detasat cu cele doua modele de iPhone 29%, in timp ce BlackBerry-ul detine 11% din piata de smartphone-uri.


Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment