Despre alerta pe care retelele de telefonie mobila din Romania au "uitat" sa o introduca [review VoiceMan]

In continuare vreau sa vorbim putin despre una din alertele pe care retelele de telefonie mobila din Romania au "uitat" subtil sa o introduca. Voi trece peste lipsa posibilitatii verficarii facile a cati MB ai navigat de pe terminalul mobil la o retea din Romania (nu dau nume, inca!). Insa peste ce nu pot trece este ca nicio retea din Romania nu te avertizeaza atunci cand ai depasit pragul de minute incluse in abonament!


Daca si tu te-ai saturat sa verifici cel putin zilnic cate minute ai consumat (mai ales in zilele in care stii ca esti pe cale sa ramai fara), atunci trebuie sa stii ca solutia pentru iPhone-ul tau este deja in App Store si se numeste VoiceMan. Baietii de la XVision si-au dat silinta pentru a crea una din cele mai bune aplicatii de utilitati / finante pe care le-am incercat.

Principiul este simplu (chiar daca cineva acolo sus nu doreste sa-l implementeze oficial): deschizi aplicatia, introduci data de facturare in cadrul retelei tale si apoi ii spui prietenului tau VoiceMan de cate minute lunar beneficiaza abonamentul tau.


Ca o aplicatie care se respecta, VoiceMan iti permite sa-ti selectezi propriile limite personalizate de minute vorbite zilnic, saptamanal si lunar. La fel, iti poti personaliza patru praguri ale alertei, adica patru alerte diferite pentru patru procentaje separate din minutele vorbite:


In cazul nefericit in care ti-ai depasit limita de minute pe care ai fixat-o, VoiceMan te va anunta imediat dupa ultimul apel telefonic ca vei fi pe viitor taxat suplimentar. De asemenea, daca esti pe un plan de voce (abonament) mai ciudat, VoiceMan acopera optiunile pentru minute gratuite in anumite intervale orare zilnic (deocamdata am observat ca exista aceasta optiunie de abonare numai pe Romtelecom, dar nu e exclus sa apara pe viitor si pe retelele mobile):


Nu in ultimul rand, VoiceMan nu te lasa la greu, adica la roaming. Ai posibilitatea de a monitoriza si apelurile primite (care nu vor mai fi gratuite in cazul in care pleci in afara Romaniei). De asemenea, functia de geotagging a aplicatiei iti va permite sa vezi unde si de unde ai primit, respectiv initiat, apeluri telefonice, de oriunde in lumea asta. Ceea ce este destul de coolianu:

 (activeaza geotagging-ul din Configurari > General > Servicii localizare)

Poti descarca VoiceMan de aici

UPDATE: Impreuna cu developerii de la XVision, am demarat acest giveaway, in cadrul caruia poti castiga unul din cele trei coduri promo pentru VoiceMan! Nu rata ocazia!

Succes!

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment