Giveaway: trei coduri promo pentru aplicatia VoiceMan, in valoare de $3,99 fiecare

Ca raspuns la sondajul in care voi, cititorii, ati votat in proportie covarsitoare ca ce v-ati dori sa primiti cadou pentru iPhone-urile voastre sunt aplicatii pentru finante / utilitati, va prezentam urmatorul giveaway:

Castiga acum unul din cele trei coduri promo pentru aplicatia VoiceMan, oferite de blogul Totul despre iPhone si developerii de la XVision.

Aplicatia costa $3,99 in App Store si este una din cele mai practice aplicatii pe care le-am incercat vreodata. Vezi aici un review al aplicatiei.


Cum ma inscriu?

Pentru a te inscrie in concurs trebuie doar sa:
  1. Apesi butonul "Like" al paginii noastre de Facebook sau sa ne urmaresti pe Twitter;
  2. In cazul in care ne urmaresti pe Twitter, va trebui sa apesi "Retweet" dedesubtul acestui tweet si sa-l republici pe profilul tau. In cazul in care ne urmaresti pe Facebook, va trebui sa apesi "Share" dedesubtul acestui status si sa-l publici pe peretele tau.
  3. Lasa in sectiunea de comentarii de mai jos un link catre profilul tau de Twitter sau Facebook, pe care ai postat retweet-ul sau status share-ul (chiar daca este profil privat);
  4. Gata! Esti inscris(a) in concurs!
Cand ma pot inscrie?

Te poti inscrie incepand din acest moment! Data limita pentru inscrieri este duminica, 4 septembrie 2011, ora 18:00. Cei trei castigatori vor fi anuntati luni, 5 septembrie pe acest blog.

Castigatorii vor fi selectati 100% aleatoriu prin intermediul random.org si dupa o scurta verificare (ca au respetctat pasii inscrierii de mai sus) vor primi codurile promo pentru VoiceMan!

Va doresc mult succes!

Nu uitati ca un cod promo poate fi cadoul perfect pentru un prieten sau o persoana apropiata!

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

4 comments:

  1. Count me in! http://www.facebook.com/profile.php?id=1218141620

    ReplyDelete
  2. Hmm o singura persoana inscrisa? In cazul in care situatia nu se schimba, o sfatuiesc sa se gandeasca cui sa mai dea cadou celelalte doua coduri promo pentru VoiceMan :)

    ReplyDelete
  3. Me in! http://www.facebook.com/lucian.andrei1

    ReplyDelete