Doua noi reclame Apple "Daca nu ai un iPhone" pentru Facetime si AirPlay

Ieri Apple a lansat doua spoturi publicitare noi de tipul "Daca nu ai un iPhone..." pentru vanzarea modelului iPhone 4, subliniind functiile acestuia de conferinte video prin Facetime si streaming-ul pe care il poate face la clipuri, filme, fotografii si aplicatii catre un Apple TV prin AirPlay.
Dat fiind ca noul iPhone va fi lansat in aceasta toamna odata cu iOS 5, aceste doua spot-uri publicitare pot fi ultimele pe care Apple le lanseaza pentru iPhone 4. Deci merita vazute :)
Spot-uri de genul "Daca nu ai un iPhone..." au mai fost lansate pentru promovarea App Store-ului, iBooks, iTunes, Retina Display si Game Center (cate unul pentru fiecare aplicatie). Toate se terminau cu fraza: Yup, if you don’t have an iPhone, well, you don’t have an iPhone!, adica Da, daca nu ai un iPhone, ei bine, nu ai un iPhone!. Aceste doua noi reclame se termina cu One more thing that makes an iPhone an iPhone (inca un lucru ce face un iPhone sa fie iPhone). Suna mai bine?




Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment