Dupa 7 luni de concediu medical partial, Steve Jobs este din nou CEO full-time la Apple

Steve Jobs s-a intors din cel mai mare concediu medical pe care si l-a luat de la Apple vreodata, insumand in total 7 luni de zile. Concediul a fost doar unul partial si i-a oferit lui Jobs posibilitatea de a lucra ca "micromanager" pentru companie.
Timothy Cook, seful pe operatiuni la Apple, a fost insarcinat de Steve Jobs cu supravegherea operatiunilor zilnice ale companiei. Acum cateva ore, Cooks a declarat:
Am inteles ca Steve Jobs si-a reinceput activitatea full-time, zilnic. Se implica in top management si chiar si in activitatea magazinelor Apple. Oricum, in concediul lui de "micromanagement", Steve Jobs a condus totul intr-un mod in care niciun alt manager aflat in concediu nu ar fi facut-o. S-a implicat pana si in organizarea cantinei angajatilor.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment