Skype va fi integrat in Windows Phone 7

Un anunt de angajare postat pe site-ul oficial Skype ne sugereaza ca firma de software omonima care a fost cumparata recent de Microsoft se pregateste pentru integrarea serviciilor sale pe platforma Windows Phone 7.
Conform anuntului de angajare, Skype este in cautarea unui inginer software care sa lucreze pe platformele oferite de Microsoft. Rezultatul firesc al muncii acestuia ar trebui sa fie integrarea Skype in smartphone-ului Windows Phone 7. Iata si anuntul de pe Skype Careers:
Skype Video Development Team is creating technology that enables high quality, multi-way, multi-modal, multi-platform video communications experience over the Internet. The video team is responsible for delivering the Skype Video Engine for Skype Desktop clients as well as Mobile and Embedded devices.
We are looking for a new member to join our Microsoft Platforms team.
Prin urmare, Skype va angaja pe cineva care sa pregateasca motorul video pentru integrarea sa in sistemele de operare Windows si Windows Phone. Poate nu vom avea parte numai de Skype pentru Windows Phone 7, dar si de Skype pentru Windows 8 pentru PC!
Aceasta ar fi cea mai adanca integrarea a serviciului de chat Skype pe orice platforma mobila de pana acum, cu sanse mari sa depaseasca integrarea de care a avut parte pana acum Facebook, Twitter si LinkedIn (cel putin pentru WP7).

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment