Facebook confirma: hackerul de iDevice-uri GeoHot lucreaza in companie

Renumitul jailbreaker George a.k.a. "GeoHot" Hotz, despre care am scris si noi in nenumarate randuri, a fost confirmat ca lucrand pentru Facebook la ora actuala.

George Hotz s-a remarcat ca un stralucit programator pe cand era elev de liceu, reusind sa treaca de firmware-ul unui PlayStation astfel incat acesta sa ruleze si CD-uri copiate. De atunci, GeoHot si-a facut un nume in lumea jailbreak-urilor, scriind mai multe soft-uri de jailbreak si decodare de iDevice-uri.

Facebook a confirmat recent ca George Hotz a fost angajat pentru sectorul de dezvoltare mobila a companiei, insa nu a dezvaluit exact proiectele in care acesta este implicat, ele ramanand secrete la momentul actual.

Craig Fox, din partea organizatorilor conferintei MyGreatFest, dedicata hack-urilor mobile, a declarat ca acesta este un pas facut de Facebook pentru a-si asigura un avantaj pe o piata pe care nu a detinut niciodata vre-unul, anume piata mobila.

El a reamintit publicului ca Facebook are probleme majore la ora actuala cu aplicatiile sale pentru Android si nu este compatibila cu nicio tableta electronica. Facebook a scazut destul de mult in ochii publicului odata cu declaratia lui Mark Zuckerberg, conform careia iPad-urile "nu sunt mobile", care ar fi trebuit sa justifice de ce Facebook nu a lansat pana acum o aplicatie pentru iPad-uri.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment