Facebook 3.4.3 pentru iPhone a fost lansat: fara erori si cu masuri sporite de securitate

Facebook abia a anuntat ca versiunea 3.4.3 a aplicatiei sale pentru iPhone este acum disponibila in App Store. Aceasta cuprinde reparatii variate in ceea ce priveste unele erori trecute si upgrade-uri esentiale de securitate.

Aceasta vine dupa ce, in urma cu numai 6 zile, Facebook a lansat versiunea 1.6 pentru Android, care a inclus mult-asteptatele vizionari de fan page-uri si upload-uri de clipuri. Totusi, spre deosebire de versiunea pentru Android, Facebook pentru iPhone este cu mult mai matura, unii utilizatori sustinand ca este de fapt mai "prietenoasa" decat versiunea pentru PC insasi.

Nu a fost tot timpul asa: sa ne amintim ca versiunile 1 si doi ale aplicatiei Facebook pentru iPhone contineau un simplu time stream cu stiri de la prieteni si nimic mai mult. Abia in august 2009 aplicatia a inceput sa arate asa cum este ea astazi pe telefoanele noastre: posibilitatea de a transmite mesaje instant, de a crea sau a anunta participarea la evenimente, localizare, administrare de grupuri si asa mai departe.

Planurile Facebook de "cucerire" a pietei telefoniei mobile nu se opresc aici. Facebook l-a angajat recent pe cunoscutul hacker de iPhone-uri, iPod-uri, iPad-uri si PlayStation-uri, George Hotz (GeoHot), pentru un proiect clasat deocamdata ca "secret".

Puteti downloada ultima versiune de Facebook pentru iPhone de aici (click). Este esential sa upgradati datorita masurilor noi de securitate care sunt implementate.

Ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment