Facebook a lansat Facebook Messenger, prima aplicatie dedicata mesageriei pentru iOS (iPhone) si Android

Facebook a lansat aplicatia Facebook Messenger, o aplicatie pentru iPhone si Android dedicata mesageriei instante in cadrul celei mai mare retele de socializare din lume.
Aplicatia mobila, care e acum disponibila in Android Marketplace si iOS App Store, este rezultatul direct al achizitiei din martie a firmei Beluga de catre Facebook. Facebook Messenger este prima aplicatie mobila pe care compania a scris-o si a lansat-o pe langa aplicatia oficiala Facebook.
"Este o aplicatie mobila despre comunicarea in timp real", a declarat co-fondatorul Beluga si inginerul Facebook Ben Davenport. "Toate mesajele sunt trimise si primite in timp real - nu este nevoie de niciun refresh".
Aplicatia este foarte directa. Odata ce utilizatorii se logheaza pe Facebook Messenger prin contul lor de Facebook, apare un ecran cu toate convorbirile recente Facebook. Utilizatorul poate "sari" in oricare din acestea sau poate initia o noua conversatie. Mesajele pot fi trimise fie prin Facebook Messenger, fie prin SMS.
Utilizatorii pot, de asemenea, trimite fotografii prin Facebook Messenger. Aplicatia permite asignarea de nume schimbului de replici / fotografii, astfel incat convorbirile sa fie mai bine organizate.
O functie cheie a aplicatiei Facebook Messenger este sistemul sau de alerte. Utilizatorii pot alege sa fie alertati de fiecare data cand primesc mesaje noi, pe loc sau oricand dupa, in intervalul orar cuprins intre o ora dupa primirea mesajului si ora 8:00 a.m. a doua zi. Alerta poate fi personalizata pentru fiecare interlocutor.

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment