Serviciul iCloud genereaza confuzii in randul utilizatorilor de produse Apple

Probabil ati observat diferenta dintre reclamele iPhone-ului si ale iPad-ului si reclamele pentru device-urile Android. In timp ce ultimele prezinta specificatii precum "un procesor de 1.5 GHz si 512 MB memorie RAM", primele aduc tehnica la viata prin cuvinte precum "rapid", "magic", s.a.m.d.
Se prea poate ca aceasta strategie simplista sa atraga clientii Apple in magazine, insa iata ca primul dezavantaj al sau a aparut deja: serviciul revolutionar iCloud este deja prea complicat pentru unii clienti.
Desi majoritatea consumatorilor de produse electronice din SUA folosesc deja o forma sau alta de "cloud computing", un sondaj realizat de NDP Group arata ca numai 22% din consumatori sunt si familiari cu acest termen. Odata cu apropierea lansarii serviciului iCloud, nu putem sa nu ne intrebam daca succesul Apple in aceasta privinta va fi la fel de mare pe cat ne asteptam.
Pentru a intelege pe scurt ce inseamna iCloud, sa lasam site-ul Apple sa-i lumineze pe nestiutori:
“iCloud stores your music, photos, apps, calendars, documents, and more. And wirelessly pushes them to all your devices — automatically. It’s the easiest way to manage your content. Because now you don’t have to.”
Sunt absolut sigur ca cititorii SANTINELA.INFO nu vor avea probleme in descifrarea specificatiilor iCloud. Dar ce-ar fi sa intrebam cateva persoane mai batrane din Romania ce inseamna "wireless push"? Raspunsurile ar fi cel putin amuzante...

Totul despre iPhone este un blog creat din pasiune pentru tot ce inseamna iPhone, iPod, iPad si Mac. Ai ocazia de a te abona prin e-mail la cel mai bun blog dedicat iPhone-ului si ne poti urmari pe Facebook sau Twitter pentru ultimele noutati.

No comments:

Post a Comment